Asociem strategia cu designul, inteligenta cu ratiunea pentru a da viata brandului, prin idei inovatoare care au impact in piata.

CREATIE
MARKETING TRADITIONAL

Totul incepe cu strategia de Brand. Ce este aceasta? Aceasta strategie iti arata carui target sa te adresezi, care sunt valorile companiei tale, cu ce te diferentiezi fata de concurenta, de ce cumparatorii ori clientii ar trebui sa te aleaga pe tine in detrimentul competitorului tau. Fara o strategie de Brand, nu te poti apuca de marketing-ul propriu-zis al produsului sau serviciului tau.

DESIGN
DESIGN DE AMBALAJ

Conceptul si creatia unui design de ambalaj face diferenta intre un produs care se vinde si unul care nu.Noi, oamenii sunt fiinte vizuale, alegem cu ochiul. Avand in vedere ca procesul de achizitie se realizeaza la raft in doar 3 secunde, intr-o multitudine de posibilitati din care cumparatorul poate sa aleaga, ambalajul este un diferentiator puternic.

ANALIZA
MARKETING DIGITAL

O buna strategie de marketing digital necesita viziune si experienta pentru a-ti putea asigura cresterea de vanzari, atragerea de noi clienti si loializarea clientilor existenti. Site-ul, canalele social media, SEO si email marketing sunt cateva dintre tacticile unei bune strategii de marketing digital pentru afacerea ta.

Creativitate si design la cel mai inalt nivel

Credem in capacitatea ta de a creea business. Intelegem dificultatile acestui demers. Ne-am nascut si am crescut in Romania, la fel ca si tine. Suntem cei de care ai nevoie pentru a dezvolta afacerea ta. Muncim pentru a crea valoare si a consolida pozitia pe piata a afacerii tale. Experienta noastra de peste paisprezece ani consta in conceperea si creatia de vizualuri si comunicare, te va ajuta sa faci un pas inainte concurentei, indiferent daca vorbim de identitate vizuala, design de ambalaj, materiale publicitare sau prezenta in mediul online.

Pasiunea noastra este ceea ce face diferenta intre obisnuit si extraordinar.

01IDENTITATE VIZUALA

Intr-o piata tot mai competitiva, identitatea vizuala este cartea de vizita a afacerii tale. Dupa ce vom stabili strategia de brand, trecem la identitatea vizuala – seria de elemente cu care interactioneaza publicul. Logo, simboluri, culori, motive, tot ce tine de imaginea unui brand pentru a ramane tiparit in minte.

02DESIGN GRAFIC

Atunci cand doresti sa atragi atentia asupra unui produs sau a unei afaceri, designul grafic este necesar. Logo, site, reclame, materiale publicitare, toate sunt transpuse intr-un limbaj vizual atractiv, combinand cuvitele cu imagini de impact.

03DESIGN DE AMBALAJ

Cele mai multe achizitii de cumparare sunt luate spontan datorita ambalajului. Designul de ambalaj pozitioneaza si diferentiaza produsul, spune o poveste, genereaza o emotie, inspira. Designul de ambalaj vinde!

04DESGIN WEBSITE

Conform Fundatiei eCommerce consumatorii cauta informatii despre produse ori servicii inainte de a face o achizitie sau de a incheia un contract. Acest lucru pune in evidenta importanta unui website profesional. Cu un design atractiv, site-ul web ofera toate informatiile necesare despre afacerea ta, tipul de servicii sau produse oferite, si chiar posibilitatea de a vinde online.

05SOCIAL MEDIA MARKETING

In era tehnologiei, prezenta afacerii tale pe retele de socializare este un instrument important de promovare. Conform cercertarilor,  prezenta unui business in social media ofera incredere. Indiferent ca vorbim de Facebook sau Instagram, este mediul propice de a ajunge in atentia oamenilor, de a-i determina sa interactioneze cu afacerea ta si de a te adresa publicului tinta.

03STORYTELLING / COPYRIGHT

Nu mai este un secret pentru nimeni ca textul joaca un rol important in publicitate, iar scrierea profesionala a textelor publicitare se numeste copywriting. Combinat cu obiectivele de marketing, are rolul de a starni interesul, de a atrage atentia si de a influenta in achizitia de produse sau servicii.

Cream experiente de brand care sa te diferentieza de concurenta
  • Branding si design de companie
  • Theme advantages are pixel perfect design & clear code delivered
  • Present your services with flexible, convenient and multipurpose
  • Find more creative ideas for your projects
  • Unlimited power and customization possibilities
Vezi portofoliu
Pentru branduri de termen lung
De ce designul poate sa aduca beneficii companiei tale?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since.

Mai mult
Creativitate si originalitate
Creativitatea si experienta ne fac un partener de incredere pentru business-ul tau

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since.

Mai mult
Clientii nostri

Brandurile pentru care am lucrat

logo e-kid furniture
logo ecopelet
logo cibis